Ons verhaal

Bromach bv is een organisatie die zich bezighoudt met import, export en groothandel van hoogwaardige landbouwmachines. Bromach richt zich hierbij op de verkoop van landbouwmachines aan mechanisatiebedrijven en loonbedrijven in de agrarische sector. Dit in zowel binnen- als buitenland. Naast de verkoop en levering van landbouwmachines houdt Bromach zich ook bezig met de bijbehorende onderdelenvoorziening en gespecialiseerde serviceverlening.

De kracht van onze organisatie is de kennis die wij hebben van landbouwmechanisatie. Bromach opereert sinds 2004 zelfstandig maar is al meer dan 100 jaar betrokken bij het boerenleven. We weten wat er speelt en we weten wat een hedendaagse agrarische onderneming nodig heeft om efficiënt en optimaal te kunnen werken. Onze aanpak, ons leveringsprogramma en onze dienstverlening is daarop gericht. Dat is de toegevoegde waarde voor de eindgebruiker, maar biedt tevens een optimale basis voor onze dealers waarmee wij samenwerken.

Wij zijn importeur van de volgende merken en producten:

  • Krone hooibouwmachines
  • Redrock kuilhappers, mestpompen en peddelmengwagens
  • Siloking getrokken en zelfrijdende voermengwagens
  • Bredal kunstmest- en kalkstrooiers
  • Tanco wikkelaars en balenklemmen

Op deze website vindt u ons leveringsprogramma met de specificaties van de typen en modellen landbouwmachines die wij leveren. Mochten er nog vragen overblijven na het bekijken van onze website dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen per e-mail of telefoon.

Luchtfoto_Bromach_LR

Contact opnemen?

4 redenen om voor bromach te kiezen

Onze 24/7 service

Hoge specialisatiegraad

Onderdelen ruim op voorraad

Machines vaak uit voorraad leverbaar