Krone

Krone produceert in het Duitse Spelle moderne, hoog kwalitatieve, oogsttechniek. Het verbeteren van efficiëntie en slagkracht heeft altijd de hoogste prioriteit. Dankzij de juiste mix van de wil tot innoveren, know-how en klantcontact behoort Krone tot één van de leidende producenten wereldwijd.

Het programma van Krone

Het programma omvat Schijvenmaaiers, Cirkelschudders, Cirkelharken, Opraap- en opraapdoseerwagens en Grootpak- en Rondebalen persen. Daarnaast produceert Krone twee zelfrijders, de Big M en de Big X. De Big M is een zelfrijdende maaier die, met een maaibreedte tot 13.20m, borg staat voor een zeer hoge capaciteit. De Exact Veldhakselaar Big X wordt in diverse klasses van 500 tot ruim 1000 pk aangeboden.

Maak kennis met Krone specialist

Bert Dedden (Noord Nederland)
Maak kennis met Krone specialist

Joop Claus (Noord Nederland)

Zelfrijdende maaiers

Hakselaars

Bromach en Krone

De relatie Bromach en Krone is ontstaan in de jaren 60. Begonnen als regiodealer voor de toenmalige Krone producten is dit langzaam uitgegroeid tot wat het nu is. Bromach is importeur voor het programma voor zowel de hooibouwlijn als de zogenaamde “Big Line”. Het werkgebied voor de hooibouwlijn omvat de provincies Noord-Holland, Friesland, Groningen, Drenthe en de Noord-Oostpolder. Voor de Big Line wordt het gebied boven de lijn Amsterdam — Coevorden bewerkt. Uiteraard kan Bromach dit niet alleen. Hiertoe wordt dan ook samengewerkt met een gedreven dealernetwerk (zoals elders ook vermeld op deze site), zodat er altijd een dealer dicht bij de klant zit.

Alle dealers worden ondersteund door een buitendienst-manager. Om de loonwerkers in het werkgebied optimaal van dienst te kunnen zijn worden ook deze door een buitendienstmanager ondersteund.

Door de jarenlange verbinding met Krone is er een grote kennis van zaken opgedaan, dit zowel op het commerciële gebied maar ook zeker met betrekking tot serviceverlening en onderdelenvoorziening.

DJI_0096_169089-min