Krone EasyWrap balenwikkelaar

Nadat KRONE in de zomer van 2020 de EasyWrap 150 heeft geïntroduceerd, volgt nu de nieuwe wikkelaar met twee wikkelarmen de EasyWrap 165 T, die het wikkelen van balen met een diameter van 1,00 m t/m 1,65 m mogelijk maakt. De EasyWrap 165 T is een echte ronde balen wikkelaar met hoge prestaties, die niet alleen balen tot 1650 kg probleemloos opnemen en verwerken kan, maar ook nog een hoog wikkelarmtoerental (tot 40 omw/min) heeft en daarmee een maximale capaciteit en hoge dagproductie garandeert. Even professioneel is de bediening van de machine, die comfortabel en eenvoudig via de ISOBUS-terminal in de trekkercabine plaatsvindt. Bovendien kunnen, bijvoorbeeld voor het wisselen van de folierol, de belangrijkste functies ook via een bedieningspaneel direct op de machine worden aangestuurd.

Kenmerken van de Krone EasyWrap 150/165 T

  • De Krone EasyWrap 150 heeft 36 omwentelingen per minuut en daarmee actueel de snelste wikkelaar met een enkele wikkelarm op de markt.
  • De krone EasyWrap 165 T heeft 40 omwentelingen per minuut.
  • Een compacte, robuuste en gebruiksvriendelijke wikkelaar die zowel getrokken (EasyWrap 165 T) als voor en achter in de driepuntshef opgehangen kan worden (EasyWrap 150).
  • Ook ronde balen met een gewicht tot 1600/1650 kg kunnen probleemloos gewikkeld worden.
  • In vergelijking met andere solo wikkelaars functioneert de EasyWrap zonder de anders gebruikelijke tijdsbesturing van de wikkeleenheid. In plaats daarvan bewaakt een draaihoeksensor de positie van de wikkelarm om zodoende een perfecte wikkeling met een gelijkblijvende overlapping te garanderen. Ook bij wisselende tractoren met verschillende hydraulische vermogens.
EasyWrap 150EasyWrap 165 T
AanbouwDriepuntsGetrokken
Wikkelarmen12
Max. folierolhouders410
Max. wikkelsnelheid36 omw/min40 omw/min

Afbeeldingen