Bredal

Al meer dan 50 jaar produceert het Deense Bredal kalk- en kunstmeststrooiers van een zeer hoge kwaliteit. Het doel van Bredal hierbij is om hoogwaardige, robuuste machines te bouwen die daarnaast ook eenvoudig te bedienen zijn. Wat ooit begonnen was als metaalwerker is inmiddels uitgegroeid tot één van ’s werelds grootste fabrikanten van hoge capaciteit strooiers!

Trotse importeur van Bredal kalk-en kunstmeststrooiers

Sinds 1994 is Bromach als trotse importeur van Bredal, verantwoordelijk voor de import van geheel Nederland en België. Binnen het Bromach team hebben wij daarom ook specifieke Bredal-specialisten die u helpen bij het vinden van de perfecte machine voor u. De Bredal kalk-en kunstmeststrooiers zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten, strooibreedtes en bakinhoud. In ons assortiment hebben wij verschillende strooiers op voorraad.

Zo vindt u bij ons de S-serie, de F-serie en de K-serie, K45 bezandingsmachines en de K-XE/SC-serie. De series hebben natuurlijk uiterlijke verschillen, maar één belangrijk aspect hebben zij gemeen: de vertrouwde kracht die u nodig hebt om effectief te kunnen strooien.

Maak kennis met Bredal specialist

Joop Claus (Nederland en België)

Bromach helpt u bij het kiezen

Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen over de Bredal kalk-en kunstmeststrooiers te beantwoorden. Wilt u meer informatie over een bepaald product of heeft u een specifieke vraag? Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen met het Bromach team!