Redrock

Redrock is een Noord-Ierse fabrikant van een compleet programma voertechniek, mestverwerking en silagetechniek. Op het vaste land van Europa is Redrock vooral bekend door de alom bekende kuihappers, de peddelvoermengwagen en de mestpompen. Daarnaast produceert Redrock ook nog een lijn grasvorken, silagetrailers, mesttanks, kippers, dumpers, low loaders, balenwagens en strohakselaars.

Bromach en Redrock

Redrock is begin jaren 80 begonnen met de productie van bovengenoemde machines. Bromach is sinds 1988 importeur van de Redrock producten voor het vaste land van Europa (met uitzondering van Frankrijk) en heeft de eerste kuilhapper al in 1988 naar Nederland gehaald.

Dankzij onze jarenlange ervaring en verbinding met Redrock is er een grote kennis van zaken opgedaan, dit zowel op het commerciële gebied, maar ook zeker met betrekking tot serviceverlening en onderdelenvoorziening. Onze vertegenwoordigers bij Bromach kunnen u alles over Redrock vertellen en alle mogelijkheden, voordelen en technische aspecten van deze machines laten zien.

Op de volgende pagina’s is het programma van Redrock te vinden, vergezeld van de benodigde technische details.

REDROCK

Horizontale voermengwagens

Silage- en graankippers

Grasvorken

Strohakselaars