Redrock silage- en graankippers

De Redrock silage- en graankippers zijn ontworpen voor de meest veeleisende agrarische klussen. Hierbij zijn de superieure technieken en innovatief design gericht op het creëren van een sterk en stabiel chassis met een robuust frame. De Redrock silage- en graankippers zijn in verschillende groottes verkrijgbaar, van een inhoud van 18 ton tot wel 25 ton! De standaardwagens worden daarnaast allemaal geleverd met geveerde dissel, 2-leiding luchtremsysteem, boogie tandem, draaibaar trekoog, hydraulische steunpoot en LED verlichting.

Verschillende modellen Redrock silage- en graankippers

De Redrock silage- en graankippers zijn beschikbaar in verschillende modellen. Hoewel de modellen verschillen in lengte, breedte, hoogte en capaciteit, hebben ze één belangrijk eigenschap gemeen: de betrouwbare, sterke kwaliteit die u van Redrock producten gewend bent. Al ruim 40 jaar is Redrock uw leverancier voor agrarische producten zoals kuilhappers, voermengwagens, mestpompen, en nog veel meer! Dezelfde betrouwbare kwaliteit vindt u nu ook in de Redrock kuil- en graanwagens.

Specificaties van de Redrock silage- en graankippers

De Redrock silagekippers zijn uitgevoerd met tapse “Monocoque” bak in breedte variërend
van 220 cm voor tot 235 cm achter, 2 hefcilinders met 3 maal telescopische
uitschuif en een plaatdikte van 5 mm.

Extra opties

De Redrock silage- en graankippers zijn natuurlijk ook te personaliseren met extra opties. Zo kunt u de wagen precies naar wens laten uitrusten. De extra opties zijn o.a.:

  • Meelopend gestuurde tandemas met hydraulische blokkering
  • Hydraulische achterklep
  • Graanschuif in achterklep
  • Hydraulische graanschuif
  • K 80 kogelkop
  • Afdekkleed
  • Roll-over afdeksysteem

De Redrockspecialisten van Bromach

Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen over de Redrock silage- en graankippers te beantwoorden. Neem nu vrijblijvend contact op voor meer informatie. Bent u nieuwsgierig naar het volledige Redrockassortiment? Bekijk het volledige assortiment hier!

Prijslijst aanvragen

Afbeeldingen