Service & diensten

Naast de verkoop en levering van de op deze site getoonde merken heeft Bromach zich sterk toegelegd op een goede ondersteuning en dienstverlening voor de geleverde machines. Hiertoe is sterk de focus gelegd op een optimale servicegraad en onderdelenvoorziening ten behoeve van deze machines.

Om de serviceverlening op een hoog niveau te houden worden alle servicemonteurs jaarlijks via scholing op de hoogte gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen zodat het kennisniveau altijd up to date is. Naast een hoog en gespecialiseerd kennisniveau is het uiteraard zeer belangrijk dat de werkomgeving aan alle eisen voldoet. Hiertoe is een volledig ingerichte en goed geoutilleerde werkplaats aanwezig waar bijna alle voorkomende werkzaamheden in eigen huis uitgevoerd kunnen worden. Voor het werk onderweg zijn een 6-tal volledig ingerichte servicebussen beschikbaar.

Uiteraard worden voor alle gevoerde merken ook de nodige onderdelen op voorraad gehouden. Hiertoe staat een volledig ingericht magazijn (twee verdiepingen) ter beschikking. Een tweetal magazijnmedewerkers zijn hier fulltime beschikbaar. Om alle onderdelen tijdig op zijn plaats te krijgen wordt hier samengewerkt met verschillende leverservices zodat elk onderdeel tijdig (in geval van nood zelfs per taxi of koerier) op de plaats van bestemming terecht komt.

Contact opnemen?