Redrock Super Flow mestpomp

De Redrock Super Flow Mestpompen zijn qua bouwwijze identiek aan de Redrock Standaard Mestpompen. Het verschil zit echter in de aandrijfbak. Door een andere overbrenging in deze aandrijfbak ligt het toerental van de rotor hoger waardoor een hogere capaciteit bewerkstelligt wordt. De pompen zijn standaard gegalvaniseerd, uitgerust met een hydraulische topstang, snijrotor om verstoppingen te voorkomen, een verstelbare spuitmond en een aftakas met breekbout. De Super-Flow pomp heeft een ca. 15% hogere capaciteit en drukopbouw. Capaciteit tot 14 m3 / minuut.

De “Super Flow” serie is geschikt voor trekkers vanaf 100 pk

Standaard uitvoering:

  • Gegalvaniseerd
  • Hydraulisch topstang
  • Speciale rotor om verstoppingen te voorkomen
  • Verstelbare spuitmond
  • Aftakas met breekboutbeveiliging
  • Snelkoppelstang voor gemakkelijke montage aan de trekker
  • 6″ aansluiting met afsluiter
TypeWerkdiepteAftakas toerental
195 Super Flow1.65 – 1.95 m540 omw./minuut
210 Super Flow1.80 – 2.10 m540 omw./minuut
240 Super Flow2.10 – 2.40 m540 omw./minuut
270 Super Flow2.40 – 2.70 m540 omw./minuut
300 Super Flow2.70 – 3.00 m540 omw./minuut

De Redrock Mestpompen kenmerken zich door een aantal opvallende zaken: de enorme capaciteit, de eenvoudige maar zeer degelijke en duurzame constructie en de onderhoudsarme werking. Alle mestpomp modellen zijn geschikt voor het rondpompen, mixen en overpompen van drijfmest.

Wat maakt Redrock mestpompen nu zo onderhoudsarm?

Dankzij de speciale lagering (de centrale aandrijfas geschiedt door een kunststof bus) is de mestpomp zeer onderhoudsarm te noemen. Daarnaast vindt de aandrijving van de aandrijfas plaats via een overbemeten aandrijfbak van een zeer goede kwaliteit. U bespaart tijd en onderhoudskosten, een zeer aantrekkelijke en doorslaggevende factor voor veel eindgebruikers.

Bekijk de video’s en ontdek de kracht van Redrock mestpompen!

Productinformatie downloaden

Prijslijst aanvragen

Afbeeldingen