AP Kilverbakken

AP Machinebouw ontwikkelt en produceert al sinds 1983 kilverbakken. Door jarenlange ervaring, nauwe contacten met de gebruikers en praktijkgericht denkwerk is voor elke denkbare situatie de perfecte kilverbak ontstaan.

Door de stand van het mes gaat de AP kilverbak altijd de grond in. De unieke bladronding zorgt ervoor dat de grond blijft “rollen” hetgeen resulteert in een grotere capaciteit met minder benodigde trekkracht. Het (optioneel) pendelend wielstel zorgt ervoor dat de kilver stabiel loopt en niet gaat “springen”, zelfs niet bij een rijsnelheid van 10 km per uur. Doordat het wielstel in verstek staat en dus twee of soms zelfs drie wiellijnen heeft, is het mogelijk om met hogere snelheid een gereed perceel “glad” af te kilveren.
Het assortiment is zeer divers: voor ieder terrein, voor iedere gebruiker de juiste toepassing. Verschillende modellen, laser of GPS gestuurd, diverse afmetingen en vele opties. Naast de standaarduitvoeringen worden AP kilverbakken ook gemaakt naar klantspecifieke wens.

Alle AP kilverbakken worden met een EU-goedkeuringscertificaat geleverd.

Prijslijst aanvragen

Afbeeldingen