AP Powerblade

De AP Powerblade wordt gebruikt om grote hoeveelheden materiaal in te bouwen en het direct op de gewenste hoogte weg te leggen. De powerblade is in staat om een gestorte vracht grond/zand direct uit te vlakken. Snelheid, kracht en grote volumes verzetten, dat is waar een AP Powerblade voor staat. Opgebouwd aan een schranklader komt de AP Powerblade het beste tot zijn recht maar ook aan een wiellader verzet deze machine een hoop werk. De machine is naast het verzetten en nivelleren van zand en grond, ook geschikt voor het verplaatsen van menggranulaat.

De korte inbouwmaat van de Powerblade zorgt voor een hoge stabiliteit en een optimale besturing. Met de vanuit de cabine aan te sturen hydraulische deuren kan vlak langs elke rand geëgaliseerd worden. Om met de AP Powerblade nauwkeurig te levellen kan er een levelplaat tussen de deuren geklemd worden zodat er niet met het mes genivelleerd wordt maar met een daarvoor bestemde levelplaat.

Doordat zowel het proportionele ventielenblok als de bekabeling op de Powerblade zijn geïnstalleerd is de machine eenvoudig en snel gebruiksklaar en kan er eenvoudig gewisseld worden van schranklader/shovel.

Zeer nauwkeurig in combinatie met laserbesturing. Door de unieke combinatie met de APMB-1 machinebesturing kan er ook gewerkt worden met een eenvoudig te bedienen 0-puntverstelling. Hiermee kan vanuit de cabine de afwerkhoogte bepaald worden. Bij sommige types schranklader kan de bediening van de Powerblade in de joysticks geïntegreerd worden.

Prijslijst aanvragen

Afbeeldingen