Bromach B.V. keydealer Slootsmid Mesttechniek voor Noord-Nederland

Gepubliceerd op: 7 september 2022

Bromach bv is met ingang van 1 juli 2022 hoofddealer van Slootsmid Mesttechniek producten voor Noord-Nederland. “Met de toevoeging van de machines van Slootsmid Mesttechniek kunnen we nu een complete combinatie van tank met bemester aanbieden.” Joost Minderhoud, bedrijfsleider bij Bromach B.V. is verheugd met deze aanvulling op het al complete leveringsprogramma van Bromach.

Slootsmid Mesttechniek BV ontwikkelt, construeert en produceert machines voor mestbehandeling en mestverwerking. “Slootsmid maakt professionele bemesters van hoge kwaliteit, licht van gewicht en eenvoudig achter elke mesttank te monteren”, vertelt Joost Minderhoud. “We hebben al het importeurschap van Redrock in handen, leverancier van mesttanks. Met het dealerschap van Slootsmid kunnen we nu de complete combinatie van een tank met bemester aanbieden.”

Het werkgebied van Bromach als hoofddealer van Slootsmid beslaat de provincies Noord-Holland, Friesland, Groningen, Drenthe en ook de Noordoostpolder. Minderhoud: “In deze regio’s zijn meerdere bestaande dealers van Slootsmid gevestigd, zij blijven ook gewoon dealer, daarin verandert niets. De afwikkeling, zoals levering, onderdelen en service gaat nu via Bromach.”

Over Bromach bv

Bromach bv is een organisatie die zich bezighoudt met de import, export en groothandel van hoogwaardige landbouw- en grondverzetmachines van de vooraanstaande merken Krone, Siloking, Redrock, Bredal, Tanco, AP en Slootsmid. Bromach richt zich hierbij op de verkoop van landbouwmachines aan mechanisatie-, loonwerk- en grondverzetbedrijven in zowel binnen- als buitenland. Naast de verkoop en levering van landbouwmachines houdt Bromach zich bezig met de bijbehorende onderdelenvoorziening en gespecialiseerde serviceverlening.

Bij vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Joost Minderhoud – Bromach via tel. 06-52475554, email joost.minderhoud@bromach.nl, of met Berjan Ebbekink – Slootsmid, tel 0545-745090, email berjan@slootsmid.com.

Meer nieuws

Hartelijk welkom bij de KRONE Graslanddemo!

24 juli 2023

Donderdag 31 augustus om 19.00 uur Op het terrein van Fam. Rotteveel in Ursem Oosternotweg 9, 1646 WL Ursem (N-H) …

Lees meer >

AFGELEVERD: DIECI machines. Ontdek ook jouw perfecte DIECI machine!

13 juni 2023

Op zoek naar hoogwaardige machines voor landbouw, bouw en industrie? Maak kennis met DIECI, hét Italiaanse merk dat al sinds 1962 kwaliteit en duurzaamheid levert! Als importeur voor Nederland staat Bromach klaar om dé perfecte machine te leveren!

Lees meer >

AFGELEVERD: Krone BiG Pack 1290 HDP-VC

6 juni 2023

Deze pers o.a. voorzien van een 51 st messenbak om zeer kort te kunnen snijden en op een vergroot tandemstel…

Lees meer >

Vraag de prijslijst aan

Bromach_Prijslijst_2022