Bromach B.V. keydealer Slootsmid Mesttechniek voor Noord-Nederland

Gepubliceerd op: 7 september 2022

Bromach bv is met ingang van 1 juli 2022 hoofddealer van Slootsmid Mesttechniek producten voor Noord-Nederland. “Met de toevoeging van de machines van Slootsmid Mesttechniek kunnen we nu een complete combinatie van tank met bemester aanbieden.” Joost Minderhoud, bedrijfsleider bij Bromach B.V. is verheugd met deze aanvulling op het al complete leveringsprogramma van Bromach.

Slootsmid Mesttechniek BV ontwikkelt, construeert en produceert machines voor mestbehandeling en mestverwerking. “Slootsmid maakt professionele bemesters van hoge kwaliteit, licht van gewicht en eenvoudig achter elke mesttank te monteren”, vertelt Joost Minderhoud. “We hebben al het importeurschap van Redrock in handen, leverancier van mesttanks. Met het dealerschap van Slootsmid kunnen we nu de complete combinatie van een tank met bemester aanbieden.”

Het werkgebied van Bromach als hoofddealer van Slootsmid beslaat de provincies Noord-Holland, Friesland, Groningen, Drenthe en ook de Noordoostpolder. Minderhoud: “In deze regio’s zijn meerdere bestaande dealers van Slootsmid gevestigd, zij blijven ook gewoon dealer, daarin verandert niets. De afwikkeling, zoals levering, onderdelen en service gaat nu via Bromach.”

Over Bromach bv

Bromach bv is een organisatie die zich bezighoudt met de import, export en groothandel van hoogwaardige landbouw- en grondverzetmachines van de vooraanstaande merken Krone, Siloking, Redrock, Bredal, Tanco, AP en Slootsmid. Bromach richt zich hierbij op de verkoop van landbouwmachines aan mechanisatie-, loonwerk- en grondverzetbedrijven in zowel binnen- als buitenland. Naast de verkoop en levering van landbouwmachines houdt Bromach zich bezig met de bijbehorende onderdelenvoorziening en gespecialiseerde serviceverlening.

Bij vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Joost Minderhoud – Bromach via tel. 06-52475554, email joost.minderhoud@bromach.nl, of met Berjan Ebbekink – Slootsmid, tel 0545-745090, email berjan@slootsmid.com.

Meer nieuws

Bromach pakt uit met nieuwe Redrock machines op ATH

7 september 2022

Redrock is een Noord-Ierse fabrikant van een compleet programma voertechniek, mestverwerking en silagetechniek. Op het vaste land van Europa is…

Lees meer >

Nieuwbouw Krone onderdelenmagazijn gestart in Spelle

2 mei 2022

Bernard Krone, voorzitter van de Raad van Commissarissen van de Krone Holding: “Begin dit jaar hebben we de eerste gedeeltelijke…

Lees meer >

Krone en Lemken presenteren autonoom systeem

2 mei 2022

Bij het ontwerp van de VTE hebben Lemken en Krone zich gericht op het vermogensbehoefte van de bovengenoemde werkzaamheden. De…

Lees meer >
Bromach_Prijslijst_2022