Bromach B.V. Uitbreiding Krone BigLine servicenetwerk

Gepubliceerd op: 1 oktober 2021

Bromach heeft met ingang van het nieuwe seizoen 2021-2022 een aantal wijzigingen doorgevoerd met betrekking tot de verkoop en serviceverlening van de Krone BigLine machines. Door de gestage groei van het aantal Krone Big machines in het werkgebied van Bromach is het gewenst om het servicenetwerk uit te breiden.

Door deze wijzigingen blijft het serviceniveau op het gewenste hoge niveau en kunnen BigLine klanten adequaat geholpen worden, uiteraard ook met directe ondersteuning van de Bromach servicedienst.

Nieuwe servicepartners:

Bijker Mechanisatie BV               
Nijverheidsweg 7          
7948 NE NIJEVEEN         

Oosterhof Mechanisatie BV
Nijverheidsweg 5          
9791 DA TEN BOER        

LMB Schouten BV          
Nijverheidsweg 4          
1452 PA ILPENDAM       

Reeds bestaande verkoop/servicekanalen:

Abemec BV Gieten
Rondkamp 2
9461 VE Gieten

LMB van der Laan
Edisonstraat 7  
8861 NA HARLINGEN   

Over Bromach
Bromach BV is een organisatie die zich bezighoudt met de import, export en groothandel van een aantal bekende merken hoogwaardige landbouw- en grondverzetmachines. Bromach richt zich hierbij op de verkoop van landbouwmachines aan mechanisatie-, loonwerk- en grondverzetbedrijven. Dit in zowel binnen- als buitenland. Naast de verkoop en levering van landbouwmachines houdt Bromach zich ook bezig met de bijbehorende onderdelen voorziening en gespecialiseerde serviceverlening. Onze verkooporganisatie is gespecialiseerd leverancier van de vooraanstaande merken Krone, Siloking, Redrock, Schäffer, Bredal, Tanco en AP.

Over Krone
Krone produceert in het Duitse Spelle moderne, hoog kwalitatieve, oogsttechniek. Het verbeteren van efficiëntie en slagkracht heeft altijd de hoogste prioriteit. Dankzij de juiste mix van de wil tot innoveren, know-how en klantcontact behoort Krone tot  één van de leidende producenten wereldwijd.

De relatie Bromach en Krone is ontstaan in de jaren 60. Begonnen als regiodealer voor de toenmalige Krone producten is dit langzaam uitgegroeid tot wat het nu is. Bromach is importeur voor het programma voor zowel de hooibouwlijn als de zogenaamde “Big Line”. Het werkgebied voor de hooibouwlijn omvat de provincies Noord-Holland, Friesland, Groningen, Drenthe en de Noord-Oostpolder.

Alle dealers worden ondersteund door een buitendienst-manager. Om de loonwerkers in het werkgebied optimaal van dienst te kunnen zijn worden ook deze door een buitendienstmanager ondersteund. Door de jarenlange verbinding met Krone is er een grote kennis van zaken opgedaan, dit zowel op het commerciële gebied maar ook zeker met betrekking tot serviceverlening en onderdelenvoorziening.

Meer informatie via Bromach bv. 

dhr. Joost Minderhoud, tel: 06 5247 5554

Meer nieuws

Maak van 1 jaar 2

14 maart 2024

1 JAAR GARANTIE EXTRA KRONE garantieverlenging Wanneer u een nieuwe KRONE-maaier, -schudder of -hark* aanschaft bij Bromach voor 31 mei…

Lees meer >

Messcherpe aanbieding: SILOKING vijzelmessen

10 januari 2024

Bel naar 0513-481073, mail naar magazijn@bromach.nl, of reageer via de website: http://tinyurl.com/2p83rvza Let op: actie geldig t/m 29 februari 2024!

Lees meer >

Video: Siloking TruckLine eTruck in actie

22 december 2023

Duurzaamheid wordt vandaag de dag een steeds groter thema. De familie Hulter koos daarom al eerder voor een investering in…

Lees meer >

Vraag de prijslijst aan

Bromach_Prijslijst_2022