Bromach B.V. verwerft hoofddealerschap AP grondverzetmachines

Gepubliceerd op: 16 februari 2021

Vanaf 1 januari 2021 is Bromach BV hoofddealer van alle AP grondverzetmachines in de provincies Noord-Holland, Groningen, Drenthe en Friesland.

Bromach is regio importeur van Schäffer knikladers in Groningen, Friesland en Drenthe. In deze provincies en in Noord-Holland is Bromach daarnaast Krone-importeur. Met een gedreven netwerk van dealers is Bromach een graag en veel geziene partij voor o.a. loonwerkers in Noord-Nederland.

Christiaan Blaakmeer, accountmanager AP Machinebouw: “Het sterke marktaandeel van Bromach is ons niet onopgemerkt gebleven en een hoofddealerschap past uitstekend bij de nieuwe dealerstrategie die wij met AP grondverzetmachines willen uitzetten.”

Joost Minderhoud, bedrijfsleider Bromach: “De AP grondverzetmachines zijn een uitstekende aanvulling op het huidige merken- en machineaanbod van Bromach. Het hoofddealerschap stelt ons in staat nieuwe markten aan te boren met de robuuste en hoogwaardige ‘Earth Moving’ machines, zoals kilverbakken, levellers, scrapers en leveldumpers.”

Deze samenwerking tussen AP en Bromach betekent niet dat de “reguliere” dealers van AP in dit gebied geen AP grondverzetmachines meer mogen verkopen. Hierin verandert niets, behalve dat alle leveringen vanaf heden via Bromach verlopen.

Voor meer informatie staan wij u uiteraard graag te woord.
Namens AP: dhr. Christiaan Blaakmeer, tel: 06 2491 8049
Namens Bromach: dhr. Joost Minderhoud, tel: 06 5247 5554

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang de AP productbrochure met grondverzetmachines

Meer nieuws

Maak van 1 jaar 2

14 maart 2024

1 JAAR GARANTIE EXTRA KRONE garantieverlenging Wanneer u een nieuwe KRONE-maaier, -schudder of -hark* aanschaft bij Bromach voor 31 mei…

Lees meer >

Messcherpe aanbieding: SILOKING vijzelmessen

10 januari 2024

Bel naar 0513-481073, mail naar magazijn@bromach.nl, of reageer via de website: http://tinyurl.com/2p83rvza Let op: actie geldig t/m 29 februari 2024!

Lees meer >

Video: Siloking TruckLine eTruck in actie

22 december 2023

Duurzaamheid wordt vandaag de dag een steeds groter thema. De familie Hulter koos daarom al eerder voor een investering in…

Lees meer >

Vraag de prijslijst aan

Bromach_Prijslijst_2022