Bromach lanceert nieuwe webshop met directe toegang tot ruim 50.000 machineonderdelen

Gepubliceerd op: 4 juni 2024

Bromach, dé expert in import en export van landbouwmachines, breidt haar serviceverlening verder uit met de lancering van een gloednieuwe webshop (webshop.bromach.nl). Via de gebruiksvriendelijke webshop hebben mechanisatiebedrijven, agrariërs en loonwerkers nu directe toegang tot een uitgebreid assortiment van meer dan 50.000 artikelen (van de kleinste schroefjes, tot vijzelmessen tot complete displays) van topmerken zoals KRONE, Siloking en Redrock.

We zijn erg enthousiast over de lancering van onze nieuwe webshop”, aldus Joost Minderhoud, bedrijfsleider van Bromach. “Deze webshop maakt het voor onze klanten nog eenvoudiger om de benodigde machineonderdelen te vinden en te bestellen. Met directe toegang tot ons uitgebreide assortiment kunnen ze efficiënter werken en hun bedrijfsprocessen optimaliseren.

De webshop van Bromach biedt klanten een aantal voordelen:

  • Direct toegang tot ruim 50.000 artikelen: Klanten kunnen eenvoudig zoeken en filteren op merk, type, productnaam of artikelnummer om snel de juiste onderdelen te vinden.
  • Duidelijke productinformatie: De producten zijn voorzien van gedetailleerde informatie
  • Eenvoudig bestellen en afrekenen: Bestellen en afrekenen kan eenvoudig via de webshop, met verschillende betalingsopties.
  • Snelle levering: Bromach streeft naar een snelle levering van alle bestellingen.
  • 24/7 beschikbaar: De webshop is 24/7 beschikbaar, zodat klanten altijd en overal kunnen bestellen.

Naast de webshop biedt Bromach ook nog steeds haar vertrouwde service van persoonlijk advies en gespecialiseerde serviceverlening. Klanten kunnen altijd contact opnemen met Bromach voor hulp bij het vinden van de juiste producten of voor ondersteuning bij bestellingen.

De webshop is rechtstreeks te vinden via webshop.bromach.nl en via bromach.nl.

Over Bromach

Bromach is al meer dan 100 jaar betrokken bij het boerenleven. Het bedrijf richt zich op de import en export van landbouwmachines aan mechanisatiebedrijven en loonbedrijven in de agrarische sector in binnen- en buitenland. Bromach biedt een uitgebreid assortiment van topmerken, waaronder Redrock, Siloking en KRONE. Naast de verkoop van machines, biedt Bromach ook bijbehorende onderdelenvoorziening en gespecialiseerde serviceverlening.

Meer nieuws

Maak van 1 jaar 2

14 maart 2024

1 JAAR GARANTIE EXTRA KRONE garantieverlenging Wanneer u een nieuwe KRONE-maaier, -schudder of -hark* aanschaft bij Bromach voor 31 mei…

Lees meer >

Messcherpe aanbieding: SILOKING vijzelmessen

10 januari 2024

Bel naar 0513-481073, mail naar magazijn@bromach.nl, of reageer via de website: http://tinyurl.com/2p83rvza Let op: actie geldig t/m 29 februari 2024!

Lees meer >

Video: Siloking TruckLine eTruck in actie

22 december 2023

Duurzaamheid wordt vandaag de dag een steeds groter thema. De familie Hulter koos daarom al eerder voor een investering in…

Lees meer >

Vraag de prijslijst aan

Bromach_Prijslijst_2022