Bromach verwerft importeurschap DIECI agri- en
constructiemachines

Gepubliceerd op: 9 januari 2023

Bromach bv is met ingang van 1 januari 2023 importeur van de machines van het Italiaanse merk DIECI voor Nederland. De toevoeging van zowel de agri- als constructie machines van DIECI zijn een mooie nieuwe stevige pijler voor Bromach. DIECI sluit perfect aan bij de vooraanstaande merken Krone, Siloking, Redrock, Bredal, Tanco, AP en Slootsmid, die Bromach al levert.

DIECI ontwerpt en bouwt sinds 1962 hoogwaardige machines voor de landbouw, de bouwsector en industrie. Het machineassortiment bestaat hoofdzakelijk uit telescopische verreikers, dumpers en betonmixers. DIECI staat bekend om de kwaliteit en duurzaamheid van haar machines en nooit stilstaande innovatiekracht. Dit resulteert tot heden in maar liefst 123 modellen in productie.

Joost Minderhoud, bedrijfsleider Bromach: ”Met het importeurschap van DIECI kunnen we nu een nog breder assortiment aanbieden aan onze opdrachtgevers in Nederland en nieuwe markten aanboren. We zijn ervan overtuigd dat de toevoeging van DIECI’s producten aan ons aanbod zal bijdragen aan de verdere groei van ons bedrijf en aan het succes van onze klanten.”

Over Bromach bv

Bromach bv is een organisatie die zich bezighoudt met de import, export en groothandel van hoogwaardige landbouw- en grondverzetmachines van de vooraanstaande merken Krone, Siloking, Redrock, Bredal, Tanco, AP en Slootsmid. Bromach richt zich hierbij op de verkoop van landbouwmachines aan mechanisatie-, loonwerk- en grondverzetbedrijven in zowel binnen- als buitenland. Naast de verkoop en levering van landbouwmachines verzorgt Bromach de bijbehorende onderdelenvoorziening en gespecialiseerde serviceverlening.

Meer nieuws

Maak van 1 jaar 2

14 maart 2024

1 JAAR GARANTIE EXTRA KRONE garantieverlenging Wanneer u een nieuwe KRONE-maaier, -schudder of -hark* aanschaft bij Bromach voor 31 mei…

Lees meer >

Messcherpe aanbieding: SILOKING vijzelmessen

10 januari 2024

Bel naar 0513-481073, mail naar magazijn@bromach.nl, of reageer via de website: http://tinyurl.com/2p83rvza Let op: actie geldig t/m 29 februari 2024!

Lees meer >

Video: Siloking TruckLine eTruck in actie

22 december 2023

Duurzaamheid wordt vandaag de dag een steeds groter thema. De familie Hulter koos daarom al eerder voor een investering in…

Lees meer >

Vraag de prijslijst aan

Bromach_Prijslijst_2022