VIDEO: SILOKING Vario® uitgelegd

De NIEUWE SILOKING traploze transmissie voor getrokken voermengwagens

Gepubliceerd op: 13 december 2023

Om de werktijd bij het dagelijks voeren te blijven besparen en tegelijkertijd de voerkosten te verlagen door een hoge laadprecisie, is er steeds meer vraag naar grote 2- en 3-assige voermengwagens. De nieuwe traploze transmissie voor TrailedLine mengwagens van SILOKING doet precies deze ontwikkeling eer aan.

De nieuwe transmissie maakt indruk met het lagere vermogensverbruik van de tractor. Een aanzienlijk verminderd aanloopkoppel beschermt de PTO-koppeling van de tractor. De schokvrije, comfortabele werking en de eenvoudige bediening tonen verdere voordelen van de traploze technologie aan, die ook steeds meer wordt gebruikt in tractoren en andere landbouwmachines.

Eenvoudig | intelligent | voeren

SILOKING produceert silagetechnologie voor het voeren van runderen, met als doel boeren hoogwaardige oplossingen te bieden. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de toonaangevende Europese fabrikanten van voertechnologie “Made in Germany” met een hoge verticale integratie op de productielocatie in Tittmoning. De voertechnologie van SILOKING omvat onder meer een breed scala aan getrokken mengwagens van 5 m³ tot 45 m³, zelfrijdende mengwagens van 12 m³ tot 32 m³, elektrische mengwagens tot stationaire mengwagens van 8 m³ tot 80 m³.

Meer nieuws

Bromach lanceert nieuwe webshop met directe toegang tot ruim 50.000 machineonderdelen

4 juni 2024

Bromach, dé expert in import en export van landbouwmachines, breidt haar serviceverlening verder uit met de lancering van een gloednieuwe…

Lees meer >

Maak van 1 jaar 2

14 maart 2024

1 JAAR GARANTIE EXTRA KRONE garantieverlenging Wanneer u een nieuwe KRONE-maaier, -schudder of -hark* aanschaft bij Bromach voor 31 mei…

Lees meer >

Messcherpe aanbieding: SILOKING vijzelmessen

10 januari 2024

Bel naar 0513-481073, mail naar magazijn@bromach.nl, of reageer via de website: http://tinyurl.com/2p83rvza Let op: actie geldig t/m 29 februari 2024!

Lees meer >

Vraag de prijslijst aan

Bromach_Prijslijst_2022