Siloking StaticLine

De stationaire voermengwagens van Siloking zijn uitermate geschikt voor de integratie in allerlei voedingssystemen in uw veehouderij. Siloking staat bekend om de innovatieve kwaliteitsproducten voor de agrarische sector. Daarmee zijn de voermengwagens van Siloking een onlosmakelijk onderdeel geworden van een toekomstgerichte veehouderij. Naast het ruime aanbod getrokken voermengwagens, zelfrijdende voermengwagens, elektrische voermengwagens en de bekende Silokamm heeft Siloking ook de stationaire voermengwagen van de hoogste kwaliteit.

De gebruiksvriendelijke stationaire voermengwagen

De aandrijving en de versnellingsbak zijn onder de mengtrechter gelokaliseerd. Dit zorgt ervoor dat de aandrijving en versnellingsbak beschermd worden en dat de stationaire voermengwagen geladen kan worden vanuit alle kanten. Hierdoor wordt er eveneens een grote ruimte gecreëerd rondom het mixsysteem waarin men kan werken.

Stationaire voermengwagen van betrouwbare kwaliteit

De SILOKING StaticLine omvat stationaire eenheden met een volume van 3 m³ bij 80 m³, die individueel gepland en samengesteld worden. Hierdoor kunnen ze perfect in complete installaties voor biogas of voersystemen geïntegreerd worden. Wanneer u op zoek bent naar een stationaire voermengwagen wilt u natuurlijk op de kwaliteit van de machine kunnen vertrouwen. Dat begint al bij de leverancier! Kies daarom voor een bekende en betrouwbare naam op het gebied van betrouwbare landbouwmachines, in Nederland, België en Duitsland: Bromach! Neemt u gerust contact op met onze specialisten voor meer informatie.

Brochure aanvragen

Afbeeldingen