Siloking TrailedLine Smart Classic

Het instapmodel met de beste mengprestaties, met 5 m³ trommelvolume

Bij de ontwikkeling lag de focus op twee belangrijke eigenschappen: kostenefficiëntie en maximale betrouwbaarheid!
De SILOKING Smart verwezenlijkt deze ontwikkelingstechnische specificaties perfect en is een toonbeeld van de bedrijfszekere en beproefde techniek die we van SILOKING gewend zijn.
Door de compacte afmetingen is hij uiterst wendbaar en flexibel bij de arbeidsinzet en is dus dé optimale oplossing voor met name kleinere bedrijven.

De details maken het verschil

De doorgaande cardanasaandrijving waarborgt een rustig lopen van de machine, voor geringe slijtage en een lange levensduur. Het veilige toegangsplatform voor inzage in de mengtrommel bevindt zich op het kokerframe, zodat bij het betreden (bijvoorbeeld voor het toevoegen van mineraalvoer) het weegsysteem
niet wordt beïnvloed. Voor een exact weging zijn de weegstangen ook bij deze compacte voermengwagen op het kokerframe onder de mengtrommel aangebracht, waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verlengd.

Aandrijving

Bij de SILOKING TrailedLine Classic voermengwagen is de zware SILOKING planetaire aandrijving met schuin getande planeetwielen altijd voorbereid op mogelijke capaciteitspieken (bijv. ronde balen losmaken). Deze constructie garandeert een lange levensduur en hoge prestaties omdat hij is ontworpen op belastingpieken en zo de basis vormt voor optimale mengresultaten.

Specificaties

Brochure aanvragen

Afbeeldingen